Baderom

Totalrenovering av baderom

Som med alt annet, er det trender også innen baderom. Interiørbladene og baderoms-leverandørene har alltid masse lekkert å vise. Det kan være lurt å orientere seg godt, så du vet hva som finnes å velge mellom. Det er også lett å la seg rive med av hva som er trenden akkurat nå, og glemme å tenke på det helhetlige, eller hvor varig installasjonen skal være.

Valg av baderomsløsning

Det er smart å få diskutert løsningene du ser for deg med våre fagfolk, slik at du får et realistisk bilde av hva som faktisk lønner seg for deg. Husk at når du først skaffer deg nytt bad, bør det tåle tidens tann – både kvalitetsmessig og designmessig. Kanskje er det ikke så enkelt å montere regnfallsdusj i det lille badet med skråtak? Kanskje blir det for tungt for gulvet med badekar i granitt?

Nytt bad

Ta høyde for alle detaljer på baderommet

En annen ting å huske på når du skal velge produkter og design, er å legge frem også detaljene for håndverkeren før du kjøper eller bestiller. Ofte dukker det opp noe viktig du ikke visste du måtte ta hensyn til. Vi har sett kunder som har måttet bytte eller kjøpe nytt, fordi de ikke var klar over hvordan de forskjellige produktene skal passe sammen. Det kan hende det ikke er mulig å montere de aller største flisene i ditt bad – uten at de sprekker opp. Kanskje velger du feil bryter til det vegghengte toalettet ditt, slik at du ikke når knappen med setet oppslått? Den billigste løsningen blir plutselig ikke så billig lenger, om du må kjøpe en til. Våre rørleggere vet hvordan dette fungerer i praksis, så spør oss heller en gang for mye!

Beholde det gamle eller bygge nytt bad?

Gamle bad kan være sjarmerende, og passe godt inn i stil med resten av huset, om dette representerer en typisk tidsepoke. Allikevel er det ofte ikke så lurt å beholde badet som det er. Eldre bad fulgte ikke nåtidens krav til våtrom da de ble laget, og det kan ligge fuktighet og lure under de klassiske flisene.

Hva innebærer det å rehabilitere et baderom

Når et bad skal totalrehabiliteres, rives alt på det gamle badet ned til grunnen, og badet bygges opp på nytt. Da legges det nytt fundament, vegger og gulv får ny konstruksjon, og badet får nytt røropplegg. I tillegg kommer det estetiske som nye fliser, baderomsinnredning og materialer. 

Rehabilitering av badet er kostbart, ressurs og tidkrevende

Totalrehabilitering av baderom er en omfattende og kostbar prosess, og det er derfor viktig å velge fagfolk med dokumentert kompetanse. På den måten slipper du å bekymre deg for at monteringen ikke holder mål i det lange løp.

Vi i Rørleggerhuset AS utfører totalrehabilitering av bad til god pris og høy kvalitet. Vi har lang erfaring med dette, og sørger for at arbeidet blir utført etter forskriftene. Rørleggerhuset AS er en mesterbedrift som har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført. 

Befaring og prisoverslag 

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt bad. Etter befaringen får du oppdragsbeskrivelse, tidsramme og en pris på hva det kommer til å koste. 

Vi ordner også eventuelle søknader til kommunen.

Se noen tidligere referanser

 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Mesterbrev

Mestermerket

Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

Startbank

Leverandørregister for bygg og anlegg

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisert

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice