Nybygg

Hva innebærer en renovering av badet

Renovere er et ord som stammer fra latin, det betyr fornye, forbedre; rense opp, eller gjøre rent. Med andre ord snakker vi om oppussing, men i byggsammenheng brukes ordet mest om prosessen hvor man helt tar vekk det gamle og bygger det opp på nytt.

Renovering av bad i Oslo etter eierskifte 

Her i Oslo blir renovering av bad ofte gjort etter at boligen har skiftet eier, om det er en selveier. Da er som regel badet en god del år gammelt, og ikke rent sjelden like gammelt som selve boligen.

Renovering av badene i borettslag og sameier

Noe som er like vanlig, er at borettslag får utført felles renovering av alle bad i bygget, på noenlunde samme tid. På denne måten får man ofte flere gode stordriftsfordeler, med rabatter på innkjøp og arbeid. Vi i Rørleggerhuset utfører større prosjekter for borettslag og sameier, og kan selvsagt gi deg en god pris på renovering av flere bad.

Renovering av badet

Våre håndverkere er alltid oppdatert

Vi har lang erfaring med å renovere bad, fra de fleste tidsepoker. Sjekk også eksemplene våre på utført arbeid, kanskje du finner litt inspirasjon? Vi kan bistå deg med forslag til både fliser og installasjoner om du ønsker. Våre håndverkere er alltid oppdatert på det nyeste innen fagfeltet, også når det gjelder trender og nye produkter. Det er ikke alltid like lett å manøvrere i jungelen av leverandører der ute, så bare spør oss.

Sentral godkjenning og våtromssertifikat

Rørleggerhuset AS er en mesterbedrift som har sentral godkjenning og våtromssertifikat, slik at du kan være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført. Vi sørger også for at alle entreprenørene holder tidsplanen, slik at badet blir ferdig i tide.

Hva koster det å renovere badet?

Dette er det selvsagt mange som lurer på! Og her er det utrolig mange variabler, som du sikkert skjønner. Prisen på en renovering av avhenger av infrastrukturen til badet ditt, tilstanden på det eksisterende røropplegget, størrelsen på badet, prisen på fliser og sanitærmøbler, og hvilke andre løsninger du trenger ellers. Ofte er det litt vanskelig å sette en pris på oppussing av ditt bad før vi vet helt sikkert hva vi har å forholde oss til.

Freshe opp badet

Vet du akkurat hva du vil ha, og hvordan badet ditt er lagt opp med rør og el etc.? Da kan du sende oss en plantegning med detaljerte beskrivelser, og vi regner ut så godt det lar seg gjøre hva det kommer til å koste. Våre rørleggere er erfarne, og vet hva som er vanlig å måtte investere i når du skal renovere badet.

Pris og budsjett på renovering av bad 

Har du et budsjett du må forholde deg til? Legg ved det også, så kan vi hjelpe deg å finne ut hvor du er nødt til å legge inn penger, og hvor du kan spare uten å kompromisse så mye på kvaliteten. Husk at om det er billig akkurat nå når du pusser opp, er det ikke nødvendigvis så billig om noen år – når løsningene du gikk for ikke holder. 

Renovering av bad

Vi har lang erfaring med renovering av bad og våtrom

Totalrenovering av bad kan være en omfattende og kostbar prosess, og det er derfor ekstra viktig å velge fagfolk med dokumentert kompetanse. Slik slipper du å bekymre deg for at monteringen ikke holder mål i det lange løp. Vi i Rørleggerhuset AS utfører totalrehabilitering av bad til god pris og med høy kvalitet. Vi har lang erfaring med dette, og sørger for at alt arbeid blir utført etter forskriftene.

Sentral godkjenning og våtromssertifikat

Siden Rørleggerhuset AS har sentral godkjenning og våtromssertifikat, kan være trygg på at arbeidet blir skikkelig utført. Dessuten er vi lokalisert i Oslo, og har dermed kort vei til alle leverandører og samarbeidspartnere – og til deg som bor i Oslo og Akershus.

Våre rørleggere er dyktige fagfolk som brenner for å yte god service og utføre en god jobb. Vi holder oss stadig oppdaterte innen gjeldende forskrifter og nye løsninger. Rørleggerhuset AS er en trygg og solid partner, som leverer høy kvalitet på det rørtekniske arbeidet.

Renovering av bad i borettslag og sameie

Planlegger ditt borettslag å renovere badene? Eller er dere ute etter en serviceavtale? Ta kontakt med oss for et tilbud. Vi har konkurransedyktige priser, og er alltid ute etter langvarige og gode kundeforhold. Vi kan tilby serviceinnstilte og effektive rørleggere, som alle er garantert faglig oppdaterte og med alle relevante sertifikasjoner. Ingen jobb er for liten eller for stor for Rørleggerhuset.

Gratis befaring og prisoverslag 

Vi kommer mer enn gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer aller best for deg og ditt bad. Etter befaringen får du oppdragsbeskrivelse, tidsramme og en pris på hva det kommer til å koste. 
Rørarbeid, elektrisk arbeid, muring, flislegging, montering er inkludert når vi gir prisoverslag på nytt bad.

Forbered deg gjerne, så du husker alle spørsmål du trenger svar på, mens du har oss der! Vi ordner også eventuelle søknader til kommunen.

Se noen tidligere prosjekter

 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Mesterbrev

Mestermerket

Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

Startbank

Leverandørregister for bygg og anlegg

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisert

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice