Nybygg

Rørlegger Oslo 

Rørleggerhuset utfører alt av rørleggerarbeid til kunder i Oslo og Viken. Våre arbeidsomme og serviceinnstilte rørleggere har erfaring med alt fra enkle serviceoppdrag, til større boligprosjekter med eventuelt vannbåren varme som bidrar til et bedre inneklima.

Ønsker du et rørleggerfirma som er fleksibelt, pålitelig og som alltid streber etter å oppnå den høyeste standarden? Da har du kommet til rett sted.

For, er det en ting du absolutt ikke bør fikse selv, er det vvs-arbeid. Med en godkjent og proff håndverker, kan du senke skuldrene og vite at alle rør, avløp og koblinger fungerer som det skal. Akkurat her vil du ikke ha noen overraskelser. Våre rørleggere i Oslo har solid utdanning og praksis i faget.

Kort ventetid og høy kvalitet i alle ledd.  

Rørlegger Oslo

VVS er et fagområde

VVS er en forkortelse for varme- ventilasjons- og sanitærteknikk, altså et samlebegrep for det meste som har med røropplegg å gjøre i et bygg. Kort sagt, det vi kan best. Eller tenkte du det egentlig stod for Veldig Vanskelige Saker? For deg kanskje, men ikke for oss! For oss betyr VVS også Vi Vet Sikkert! Dette er faget vårt, og samlet har vi den erfaringen du trenger for å få det beste resultatet hos akkurat deg.

Hjelp utenfor ordinær åpningstid 

Vårt kundesenter er bemannet døgnet rundt40 08 40 40
Vi rykker ut så du kan begrense skadene og få ting i orden på kortest mulig tid. 
(Men, kanskje du bør skru av hovedvannkranen aller først!)

Rørlegger Oslo

Rørleggermester i Oslo 

Kontakter du Rørleggerhuset kan du være trygg på at du får god og autorisert rørleggerhjelp. Vi er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning og våtromssertifikat. Kvalitet lønner seg!

Allsidighet inne VVS-bransjen

Våre allsidige, løsningsorienterterte rørleggere i Oslo utfører små og store serviceoppdrag, som utskiftning av servanter, dusjkabinett, toaletter, badekar, varmepumper, kraner, radiatorer, dusjarmaturer, kjøleinstallasjoner, installasjon av vaskemaskin, varmtvannsberedere og annet VVS-utstyr. Vi kan tilby det meste innen rørleggerfaget.

Hva koster en rørlegger Oslo 2023

Vet du om trent hva som trengs å gjøres? Da kan du ta kontakt med oss og beskrive prosjektet ditt. Deretter kan vi gjøre et overslag, så du vet cirka hvor mye det kommer til å koste. Det aller beste er om du kan gi oss en plantegning, et godt foto eller lignende, så vi skjønner hva vi skal forholde oss til. Klikk på kontakt og send gjerne en melding gjennom skjemaet som ligger der eller Ring oss! Vi slår gjerne av en prat.

Rørlegger Oslo priser 

Vi har ikke liggende noen prisliste ute på nett, siden hvert eneste prosjekt er forskjellig fra det neste - og det er mange variabler som teller med i prisen. Imidlertid er vi åpne om hva alt koster, så bare spør.

Rørlegger Oslo

Vannskade

En vannskade er nok den aller største frykten for en huseier, og det med rette. I Oslo hvor boligprisene er ganske så høye, kan en vannskade med alt det dette fører med seg, gi store kostnader som ikke nødvendigvis er enkelt å takle. En liten, usynlig lekkasje kan gi enorme konsekvenser etter en stund og er den vanligste skadedtypen i norske hjem. 

Hos oss får du akutt hjelp døgnet rundt om det oppstår vannlekkasje.

Bruk en rørleggermester

Du bør derfor være føre var, og alliere deg med noen som kan rør og vvs, og som stiller opp når du virkelig trenger det.

Vi legger alltid opp til at vvs-systemene vi leverer skal ha lang levetid, og være enklest mulig å vedlikeholde. Lurer du på om røropplegget i huset ditt er bra nok? Begynner det å bli gammelt, eller vet du ikke helt hvordan tilstanden er?

Ta kontakt med oss, så kan vi komme og sjekke det for deg. Det er virkelig ikke verdt det å miste nattesøvnen over dårlig rørarbeid!

Rørlegger oslo

Variert kundegruppe

Fordelen ved å jobbe i et stort kompleks område som Oslo og omegn, er at ingen oppdrag er like, og kundegruppen vår er også svært variert. Slik får vi jobbet med alle typer prosjekter, noe som kommer deg til gode. Store bygg, små bygg, dyre, kompliserte marmorbad eller standard kontorlokaler – vi har vært borti det meste. Vi fikser det du trenger å fikse, selv veldig vanskelige saker er hverdagskost for oss!

En rørlegger i Oslo som garanterer kvalitet

Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd. Fornøyde kunder er god butikk for oss! Sjekk ut eksempler på arbeider vi har utført for kunder i Oslo og Viken under fanen «Referanser».

Velkommen til å kontakte Rørleggerhuset AS, en rørlegger i Oslo som garanterer kvalitet på alle områder innenfor rørleggerfaget.

Rørlegger Oslo

Rørleggertjenester og fagområder

Nybygg
I byggeprosjekter og nybygg er vi involvert i opprettelse av alt det rørtekniske. Vi leverer kjente merkevarer innen VVS-utsyr, baderomsmøbler, toaletter, vasker, varmtvannsberedere og dusjkabinetter. Vi er vant med å jobbe med radiatorer, sanitæranlegg, vannbåren varme og varmeanlegg.

Baderom
Når et bad skal totalrehabiliteres, rives alt på det gamle badet ned til grunnen, og badet bygges opp på nytt. Da legges det nytt fundament, vegger og gulv får ny konstruksjon, og badet får nytt røropplegg. I tillegg kommer det estetiske som nye fliser, baderomsinnredning og materialer. Det er viktig å bruke folk med erfaring, så du ikke velger feil her.

Flytte kjøkkenet 
En økende trend de siste årene er å flytte kjøkkenet inn i stuen. De fleste gjør dette for å få et ekstra soverom, og samtidig få en mer moderne og åpen kjøkkenløsning. Med økende boligpriser vil dette fort lønne seg! Dette er en type jobb vi har lang erfaring med, og vi hjelper deg med å få den beste løsningen for din bolig.

Vannbåren varme
Dette er vann som varmes opp, og sirkuleres i boligen via rør eller gjennom radiatorer. Vannbåren varme gir en særlig gode varme i boligen og bidrar til et sunnere inneklima. Vi er også gode på forskjellige typer varmepumpeteknologi, og andre løsninger som sparer strøm på oppvarmingen.

Rammeavtale
Ved inngåelse av en service-/rammeavtale sørger vi for regelmessig kontroll, og sikrer at alle VVS-installasjonene i bygningen er i god stand til enhver tid. Vår styrke er at vi alltid er raskt på plass og leverer kvalitet i alt vi gjør! Vi har erfaring med borettslag, næringsliv og private hjem.

Høytrykksspyling av rør
Rørleggerhuset AS har en egen spyle avdeling med rørleggervakt 24 timer i døgnet, for tjenester med høytrykkspyling av tette rør og avløp, som vi kaller Spylehuset. Direktenummer til døgnbemannet spylebil er: 91 90 20 20

Tining av frosne rør
Vår avdeling Spylehuset utfører ofte rørtining i vinterhalvåret.

Rørinspeksjon
En svært informativ måte å finne ut av hva som er problemet på, er å bruke et spesialkamera i rørinspeksjonen. Med denne teknologien får vi full oversikt over rørenes indre liv!

Trasesøk
Vi utfører trasesøk og hjelper deg med å finne rør du ikke vet hvor går.

Rørlegger Oslo
I Oslo utførere vi mange jobber på Majorstua og Røa.

I Viken  utfører vi mange jobber i tidligere Akershus: Bærum , Asker og Lillestrøm

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice