Få et ekstra soverom ved å flytte kjøkkenet inn til stuen

En økende trend de siste årene er å flytte kjøkkenet inn i stuen. De fleste gjør dette for å få et ekstra soverom, og samtidig få en mer moderne og åpen kjøkkenløsning. Boligmarkedet på Østlandet er preget av høy kvadratmeterpris, og det gjør at flere tar grep for å tilpasse seg å bo i mindre boliger. Andre velger å flytte kjøkkenet av rene økonomiske årsaker – for det er ingen tvil om at utgiftene for å flytte kjøkkenet er langt mindre enn det man får igjen ved salg av boligen. Generelt kan man si at en treroms er verdt omtrent 300.000 kroner mer enn en toroms på samme størrelse i Oslo.

Dette er en jobb vi har lang erfaring med, og vi hjelper deg gjerne med dette.

Kontakt oss i dag om du vurderer å flytte ditt kjøkken.

 

Trenger ikke søke myndighetene

Du trenger ikke tillatelse fra myndighetene om å flytte et kjøkken, men ofte trenger du godkjenning fra sameiet eller borettslaget. Sørg for at alt av godkjenninger er på plass før prosjektet starter.

 

Dyktige håndverkere til Akershus, Bærum og Oslo

Kontoret og showroomet vårt ligger i Oslo, og vi tilbyr også våre tjenester til kunder i Akershus. Som totalentreprenør for bad og våtrom, utfører vi det meste innen vann, varme og sanitærinstallasjoner. Vi innehar sentral godkjenning, og våre rørleggere er utstyrt med våtromssertifikat.

 

Kontakt oss for gratis befaring og prisoverslag for å flytte ditt kjøkken.