Våre rørleggere er alle utstyrt med servicebiler, våtromssertifikat, og opererer med rask responstid.

Rørleggerhuset AS ble etablert i 2015, og vi har siden den gang hjulpet mange privatkunder med ulike rørleggertjenester.

Våre rørlegger er alle utstyrt med servicebiler, våtromssertifikat, og opererer med rask responstid. God kommunikasjon og en grundig og effektiv utført jobb er våre grunnpilarer, som vi hver dag har fokus på å leve opp til. Vi vektlegger en tett dialog med kunden og lover at det ikke dukker opp noen overraskelser på fakturaen. Vi overholder alle avtaler om både hva som skal gjøres, når det skal ferdigstilles og hva det skal koste.

Servicebil

Med godt utrustede servicebiler sørger vi for å fikse din lekkasje påkortest mulig tid. Er det snakk om ekstreme lekkasjer som krever flere rørleggere, har vi kapasitet til å løse problemet umiddelbart.

Døgnåpen vakttelefon

For akutte behov har vi etablert en 24-timers vaktordning, med egen vakttelefon på telefonnummer: 40 08 40 40. På denne kan du nå oss døgnet rundt, hele året.

Din lokale rørlegger i Oslo og omegn

Vi holder til i Oslo, og leverer rørleggertjenester til det private markedet også i Akershus, deriblant Bærum og Lillestrøm.

 

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan stille opp til befaring når det passer for deg.