Flytte kjøkken til stuen

Flytte kjøkken til stuen

Få et ekstra soverom ved å flytte kjøkkenet inn til stuen

En økende trend de siste årene er å flytte kjøkkenet inn i stuen. De fleste gjør dette for å få et ekstra soverom, og samtidig få en mer moderne og åpen kjøkkenløsning.
Boligmarkedet på Østlandet er preget av høy kvadratmeterpris, og det gjør at flere tar grep for å tilpasse seg å bo i mindre boliger. Andre velger å flytte kjøkkenet av rene økonomiske årsaker, for det er ingen tvil om at utgiftene for å flytte kjøkkenet er langt mindre enn det man får igjen ved salg av boligen. Generelt kan man si at en treroms er verdt omtrent 300.000 kroner mer enn en toroms på samme størrelse i Oslo.

Dette er en jobb vi har lang erfaring med, og vi hjelper deg gjerne med dette.

Trenger ikke søke myndighetene 

Du trenger ikke tillatelse fra myndighetene om å flytte et kjøkken, men ofte trenger du godkjenning fra sameiet eller borettslaget. Sørg for at alt av godkjenninger er på plass før prosjektet starter.

Totalentreprenør for Østlandet

Kontoret og showroomet vårt ligger i Oslo, men vi tilbyr også våre tjenester til kunder i Viken. Som totalentreprenør for bad og våtrom, utfører vi det meste innen vann, varme og sanitærinstallasjoner. Vi er en mesterbedrift som innehar sentral godkjenning, og alle våre rørleggere er utstyrt med våtromssertifikat.

Befaring og prisoverslag

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt behov. Etter befaringen får du en pris på hva det kommer til å koste. 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice