Nybygg

Få et ekstra soverom ved å flytte kjøkkenet til stuen

En økende trend de siste årene er å flytte kjøkkenet inn i stuen. De fleste gjør dette for å få et ekstra soverom, og samtidig få en mer moderne og åpen kjøkkenløsning.

Flytt kjøkkenet og bygg et ekstra soverom 

Boligmarkedet på Østlandet er preget av høy kvadratmeterpris, og det gjør at flere tar grep for å tilpasse seg å bo i mindre boliger. Andre velger å flytte kjøkkenet av rene økonomiske årsaker, for det er ingen tvil om at utgiftene for å flytte kjøkkenet er langt mindre enn det man får igjen ved salg av boligen. Generelt kan man si at en treroms er verdt omtrent 300.000 kroner mer enn en toroms på samme størrelse i Oslo.

Dette er en jobb vi har lang erfaring med, og vi hjelper deg gjerne med dette.

Hvilke behov skal kjøkkenet dekke

De fleste ønsker et funksjonelt kjøkken som glir over i stuen og bli en del av interiøret. Dagslys, utforming og plassering er avgjørende for hvordan kjøkkenet oppleves. 

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet ditt 

Kjøkkenet kalles boligens hjerte og brukes ofte til mye mer enn bare å lage mat. Kjøkken og stue har de siste årene vokst sammen til åpne løsninger. Etter hvert som livene våre blir mer uformelle, blir hjemmene våre det også. Det er her måltidene lages og livet leves.

Flytte kjøkken til stuen

Kjøkken og stute i ett, ser moderne ut

For å oppnå den moderne følelsen anbefaler vi ofte materiale som betong, fliser og tre. Videre gjelder det å utfylle de arkitektoniske elementene med moderne møbler og hvitevarer.

Byggetillatelse

Du trenger ikke tillatelse fra myndighetene om å flytte et kjøkken, men ofte trenger du godkjenning fra sameiet eller borettslaget. Sørg for at alt av godkjenninger er på plass før prosjektet starter.

Hva koster det å flytte kjøkken til stue

Prisen på å flytte kjøkken, avhenger av type kjøkken, størrelse, elektrikerarbeid, rørleggerarbeid, lys, vegger, gulv, benker, skap kompleksitet og kvalitet.  

Den viktigste prisdriveren er som regel hvor langt kjøkkenet skal flyttes. Skal det legges inntil eksisterende røropplegg, eller skal det til andre enden av leiligheten hvor det hverken er rør eller tilstrekkelig med el-punkter?

Totalentreprenør 

Som totalentreprenør for bad og våtrom, utfører vi det meste innen vann, varme og sanitærinstallasjoner. Vi er en mesterbedrift som innehar sentral godkjenning, og alle våre rørleggere er utstyrt med våtromssertifikat.

Kontoret og showroomet vårt ligger i Oslo, men vi tilbyr også våre tjenester til kunder i Viken.

Gratis befaring og prisoverslag 

Vi kommer gjerne hjem til deg på en gratis og uforpliktende befaring. Under befaringen hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg og ditt behov. Etter befaringen får du en pris på hva det kommer til å koste. 

Vi er her for å hjelpe deg

Døgnservice
40 08 40 40
Hverdager som helligdager.

Send oss en e-post
post@rorleggerhuset.no

Her holder vi til
Frysjaveien 35
0484 Oslo

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Rørleggerhuset
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

En godkjent våtromsbedrift benytter faglig leder og sertifiserte fagarbeidere for våtrom i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Velger du en mesterbedrift som oss - får du garantert solid fagkompetanse

Døgnservice